NYTT ÅR, NYE STUDENTER!

Dette er en fantastisk uke ved fakultetet! Vi ønsker rundt 300 nye studenter velkommen til studier hos oss. Vi har tatt imot studenter til tannlege- og medisinstudiet, til tannpleie-, ernærings- og farmasistudiene, og til mastergradsstudier i en rekke studieretninger. Det er spennende dager for de nye studentene, og det er mye å sette seg inn i og mye som skal ordnes. Og det er spennende og stimulerende for oss også! Vi føler oss privilegert når vi hilser på så mange motiverte og dedikerte studenter som ønsker å ta sin utdanning hos oss.

Studiene vil kreve stor arbeidsinnsats og mye konsentrasjon, og dere studenter må betrakte det å studere som hovedjobben i studietiden. Likevel er det viktig å ta vare på andre interesser, og ta vare på hobbyer og aktiviteter dere er glade utenom studiene. Bergen er en flott by å studere i! Her er et godt universitet med stor bredde, og et studentmiljø hvor svært mange forskjellige interesser er representert. De fleste vil finne medstudenter de deler interesser med og organisasjoner som er aktuelle å delta i. Og byen har også mye å by på utenom universitetet, med musikk, teater, sport og annet kulturliv! Bruk universitetet, og bruk byen!

Dekan Nina Langeland helsar nye studentar velkommen.

Dekan Nina Langeland hilser nye studenter velkommen.

Studietiden er fylt av læring og personlig utvikling, og i tillegg av opplevelser som gir varige minner. Dere vil bygge vennskap som vil følge dere resten av livet, og det dere opplever vil være med på å forme dere.

Det medisinsk-odontologiske fakultet står klart med en formidabel stab av forskere og undervisere, og en administrasjon med dyktige medarbeidere, som alle er innstilt på å hjelpe dere best mulig til rette i studiene. Vi gleder oss til å ta fatt!

Velkommen, studenter! Sammen med dere ser vi fram til deres studietid hos oss, og vi ønsker at den blir fylt av kunnskap, kompetanse, utvikling, nysgjerrighet og begeistring!

Visedekan for utdanning, Arne Tjølsen

Tj lsen Arne (825)